OM AUTOCITY

- HOS OSS STÅR DU SOM KUND ALLTID I FOKUS

Vi på Autocity har över 30 års erfarenhet av bilbranschen och ett självklart brinnande intresse för bilar. AUTOCITY startades år 2001. Genom åren har vi vidgat vårt kontaktnät och skaffat oss många nöjda och återkommande kunder.

Under 2005 hamnade Autocity i en expansiv fas, och vi valde då att flytta verksamheten från den gamla och betydligt mindre lokalen på Malmövägen 8 i Löddeköpinge, där vi funnits sedan firman etablerades. Vid början av 2006 öppnade vi i stället upp portarna till det nya Autocity i större och fräschare lokaler på Transportvägen 18 i Löddeköpinge. I slutet av Januari 2008 förflyttade vi oss ytterligare en gång till ännu större lokaler på Lokalvägen 2 i Löddeköpinge - mitt i händelsernas centrum på det attraktiva Center Syd-området. Detta innebär mer plats för oss och fler bilar för våra kunder.

Vi strävar efter att kunna erbjuda ett brett utbud av bilar för att passa alla smaker, marknadsmässigt konkurrenskraftiga priser - och viktigast av allt: nöjda kunder. Därför är kvalité framför kvantitet en av våra huvudvärderingar. Autocity följer naturligtvis ARNs (Allmänna Reklamationsnämnden) rekommendationer.

volvo bilar hos Autocity